Комісія

Комісія

  • Переглядів: 187

Комісія із соціального страхування: оновлені повноваження            Закон України від 23.09.1999 № 1105- XIV «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» в частині 3 статті 30 визначає, що рішення про призначення матеріального забезпечення та надання соціальних послуг приймається комісією (уповноваженим) із соціального страхування, що створюється (обирається) на підприємстві, в установі, організації, до складу якої входять представники адміністрації підприємства, установи, організації та застрахованих осіб (виборних органів первинної профспілкової організації (профспілкового представника) або інших органів, які представляють інтереси застрахованих осіб).

 БЕЗПЕКА НА ВИРОБНИЦТВІ – НЕ РАЗОВА АКЦІЯ! 

 БЕЗПЕКА НА ВИРОБНИЦТВІ – НЕ РАЗОВА АКЦІЯ! 

  • Переглядів: 199

Жашківське відділення  Управління  виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області  доводить  до  відома роботодавців.

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

  • Переглядів: 208

Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту “ Детального плану території частини кварталу житлової та громадської забудови в межах вул. Першотравнева – В.Чорновола – Небесної Сотні з метою будівництва прибудови магазину до садибного житлового будинку в місті Христинівка по вул. В.Чорновола, 30/59. ”, яка перебуває в приватній власності гр. Подолян Л.Г.

Субсидія

Субсидія

  • Переглядів: 331

До уваги споживачів, які одержують житлову субсидію!

Оголошення!

Оголошення!

  • Переглядів: 195

      Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту “ Детального плану центру міста Христинівка в межах вул. Ювілейна – Шевченка – Небесної сотні – Наконечного – П.Сагайдачного ».