ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

  • Переглядів: 220

Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту “ Детального плану частини кварталу житлової та громадської забудови  в межах вулиць В.Чорновола – Святотроїцька – Ярослава Мудрого  міста Христинівка з метою будівництва групи малоповерхових багатоквартирних житлових будинків на комунальній земельній ділянці для будівництва і обслуговування багатоповерхового житлового будинку в місті Христинівка Черкаської області ”, яка перебуває в довгострокові оренді Корпорації « Житлобуд-1».

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

  • Переглядів: 210

Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту “ Детального плану території частини кварталу житлової та громадської забудови в межах вул. Першотравнева – В.Чорновола – Ярослава Мудрого з метою розміщення культової будівлі « Зал Царства Свідків Єгови » по вул. Першотравнева, 34. ”, яка перебуває в приватній власності РЕЛІГІНОЇ ГРОМАДИ СВІДКІВ ЄГОВИ У ГОЛОСІЇВСЬКОМУ РАЙОНІ М.КИЄВА.

Оголошення!

Оголошення!

  • Переглядів: 192

Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту “ Детального плану частини кварталу в межах вул. Першотравнева – Космонавтів з метою розташування АЗС на приватній земельній ділянці для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Космонавтів, 1 в місті Христинівка Черкаської області ”, яка перебуває в приватній власності гр. Паламарчука Анатолія Андрійовича.

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

  • Переглядів: 203

      Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту “ Детального плану території частини кварталу житлової та громадської забудови в межах вул. Першотравнева – В.Чорновола – Ярослава Мудрого з метою розміщення магазину в місті Христинівка по вул. Першотравнева, 42. ”, яка перебуває в приватній власності гр. Кузнецова О.В.

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

  • Переглядів: 244

Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту “ Детального плану частини кварталу промислової зони в межах вулиць Пушкіна – Героїв Крут – Є.Коновальця  з метою розташування будівель і споруд на території ТОВ « ХРИСТИНІВКА -ПРОДТОВАРИ » по вул. Пушкіна, 113 в місті Христинівка Черкаської області ”, яка перебуває в приватній власності ТОВ « ХРИСТИНІВКА - ПРОДТОВАРИ ».