Індустріальні парки – це магніти для залучення інвестицій у створення нових виробництв

  • 70

Фото без опису

В цьому мали змогу переконатися усі учасники делегації від Христинівської міської ради, до якої увійшли міський голова Микола Наконечний, заступник міського голови Олег Бричук, головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення Алла Кревсун та депутат Христинівської міської ради Сергій Білобров.

Делегація була сформована з метою вивчення досвіду у створені ІП, на прикладі міста Вінниця.

Також до робочого візиту долучились партнери Христинівської міської ради, керівництво ГС «Асоціація реконструкції та розвитку».

Місто Вінниця займає лідируючі позиції в Україні з багатьох показників розвитку. У 2017 році керівництво Вінницької міської ради розпочали працювати над створенням першого Індустріального парку, а сьогодні працюють над запуском четвертого.

Гості Вінницької громади мали змогу побачити в роботі виробничі потужності учасника Індустріального парку «Вінницький кластер холодильного машинобудування ТОВ «Грін кул».

В такий складний для України час, підприємство створює робочі місця, наразі уже має більше 700 робочих місць, працює над зниженням собівартості продукції, виходом на нові ринки збуту.

Висловлюємо вдячність за професійно організований прийом та обмін досвідом Вінницькому міському голові Сергію Моргунову, заступнику міського голови Андрію Очеретному та директору департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максиму Мартьянову.

Надіємося на подальшу співпрацю задля розвитку громад!