Завершився конкурс бізнес-ідей для підприємців у регіонах «Роби своє»

  • 35

Фото без опису

5 травня 2023 року Благодійним Фондом «МХП-Громаді» вчергове було оголошено конкурс бізнес-ідей «Роби своє» задля підтримки сталого розвитку підприємництва, як відповідь на негативні економічні наслідки війни в Україні.

За умовами учасниками конкурсу стали:

- фізичні особи-підприємці;

- приватні підприємства:

  • які здійснюють свою діяльність не більше, як 4 роки станом на дату оголошення початку конкурсного відбору та бажають здійснити чи розширити релокацію і якісно покращити свою бізнес діяльність;
  • які проживають у містах та селах або зареєстровані, як суб’єкти господарювання на території Вінницької, Черкаської, Дніпропетровської, Київської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Чернігівської, Сумської та Волинської областей.

Цьогоріч у конкурсі «Роби своє» перемогу здобули 80 учасників з 12 областей України. Переможці отримали до 100 тисяч гривень на започаткування чи розвиток власних стартапів. Відтак, підприємці мають можливість працювати над розвитком не лише власної справи, а й якісно змінити життя у своїй громаді та країні. В результаті така можливість надасть змогу посилити економічний фронт країни та забезпечить розвиток малого бізнесу у громадах.

Приємно відзначити, що 18 проєктів, які представляли Черкаську область, отримали перемогу. Серед них проєкт на тему «Bonappetit! Єднаймося навколо смачного», який підготувала представниця нашої громади Наталія Михайленко.

Метою даного проєкту є розширення функціональних можливостей її закладу «Наталі» у селі Івангород Христинівської МТГ.

На даний час заклад функціонує як підприємство, що реалізує товари продовольчої групи та організовує продаж продукції громадського харчування в селі, а також надає в оренду зал для проведення обрядових заходів.

Проєктом передбачено закупівлю виробничого обладнання з перспективою переходу на повний виробничий цикл та створення нових робочих місць, що є досить важливим для сільської місцевості на сьогоднішній час.

Вітаємо Наталію Михайленко з результативною участю в конкурсі та бажаємо успішно реалізувати свій проєкт і втілити все задумане в життя.

Також вітаємо всіх переможців конкурсу «Роби своє». Успіхів вам та процвітання!

Велика вдячність Фонду «МХП-Громаді» за надану можливість приймати участь в таких конкурсах, розвиватись в цей важкий для країни час та рухатись далі заради нашої Перемоги.