Оголошення про проведення громадських слухань

  • 112

Фото без опису

На підставі рішення від 02.03.2023 №628 (додається), виконавчий комітет Христинівської міської ради повідомляє про проведення громадських слухань щодо перейменування вулиці Жовтнева в селі Гребля Христинівської міської територіальної громади Уманського району Черкаської області на вулицю імені Назара Гончарука – жителя с. Гребля, який загинув при виконанні військового обов’язку, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України під час вторгнення російської федерації на територію України, з метою увіковічення його пам’яті та для врахування громадських інтересів жителів населеного пункту щодо встановлення нової назви вулиці.

Всі пропозиції по зміні назви вулиці, просимо надати у письмовому вигляді старості Ліщинівського старостинського округу Ользі Дехкамбаєвій або у відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради (м. Христинівка вул. Соборна, 30).

Термін подання пропозицій приймаються з 6 березня до 4 квітня 2023 року.

Дата і місце проведення зборів жителів населеного пункту щодо підбиття підсумків піднятого питання буде визначена старостою Ліщинівського старостинського округу, але не пізніше 14.04.2023 року.