Гвардія Наступу: на території Христинівської громади розпочалася національна кампанія рекрутингу

  • 148

Українська держава готується здобути остаточну Перемогу над ворогом та вигнати окупантів зі своєї території. А для успішної реалізації цього надскладного завдання потрібно постійно збільшувати власні спроможності.

З метою підсилення Збройних сил України під час майбутнього наступу, до якого наразі триває масштабна і ретельна підготовка, на території громади розпочалася національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу».

Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити наші сили під час майбутнього наступу.

МВС України, Національна гвардія, Національна поліція та Державна прикордонна служба закликають усіх українців, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити усіх наших людей, вступати до лав нових підрозділів.

Кожен громадянин, який хоче зробити власний внесок у Перемогу, захистити свою країну, її майбутнє,майбутнє своєї родини, відновити справедливість, та готовий взяти зброю до рук, може вступити до лав нових підрозділів. Їх формування уже розпочалося. Кістяк бригад становитимуть офіцери та солдати із великим бойовим досвідом на різних ділянках фронту, а доукомплектація відбуватиметься винятково із високовмотивованих патріотів-добровольців.

Долучитися до лав захисників України можна, прийшовши до Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) по вул. Соборна, 30 та записавшись до однієї із восьми бригад (на вибір). Окрім того, тут можна отримати повну інформацію щодо особливостей та умов несення служби або на сайті https://storm.mvs.gov.ua/.

Час повертати своє. Приєднуйся до нас!