Про скликання двадцятої чергової сесії Христинівської міської ради восьмого скликання

  • 133

ХРИСТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Христинівка

            31.01.2023                                                                              №4

       Про скликання   двадцятої

  чергової сесії  Христинівської міської

ради восьмого скликання

 

У відповідності до п.4 ст.46 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Регламентом Христинівської міської ради VІІІ скликання:

1. Скликати двадцяту чергову сесії  Христинівської міської ради восьмого скликання   9 лютого  2023 року о 9 годині в залі Адміністративного приміщення по вул.Соборна,30.

2. На порядок денний пленарного засідання 20 сесії  восьмого скликання винести наступні  питання:

1.Про міську програму «Забезпечення національного спротиву, фінансової підтримки  сил територіальної оборони та військових частин Збройних сил України на 2023-2025 роки».

2.Про затвердження Програми забезпечення житлом медичних працівників лікувально-профілактичних закладів комунальної власності Христинівської міської ради на 2023-2025 роки.

 3. Про внесення змін до рішення міської ради №5-4-VІІІ від 26.01.2021   Про програму організації та фінансування громадських робіт     Христинівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

4.Про внесення змін до рішення міської ради №12-3-VІІІ від 23.12.2021 «Про бюджет Христинівської міської територіальної громади на 2022 рік».

5.Про внесення змін до  Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної  медико – санітарної допомоги» Христинівської  міської ради.

6.Про укладання додаткової угоди до трудового договору.

7.Про розподіл комплексу нежитлових будівель та споруд по вул. Н.Терещинка, 3 в м. Христинівка.

8.Про затвердження  переліку нерухомого майна об’єкта комунальної власності за адресою вул..Шкільна,4 смт.Верхнячка.

9.Про розгляд земельних питань.

10.Про внесення змін до договору оренди землі.

11. Про внесення змін до рішення міської ради від 11.12.2020 №1-34-VІІІ «Про утворення виконавчого комітету Христинівської міської ради визначення його чисельності та персонального складу».

12.Про звернення депутатів Христинівської міської ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Черкаської обласної військової адміністрації, Уманської районної військової адміністрації про внесення змін в інфраструктурний етап медичної реформи

13.Про затвердження детального плану території частини кварталу виробничої та комунально-складської забудови м. Христинівка обмеженого вулицею Космонавтів, господарським проїздом і полями ДП ДГ «Христинівське»

14.Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Христинівської міської територіальної громади

 

Міський голова                                             Микола НАКОНЕЧНИЙ

 

Фото без опису