Завдяки небайдужим жителям с. Івангород вдалося придбати автомобіль для ЗСУ

  • 78

Фото без опису

Кожен з нас на своєму місці, на фронті і в тилу, самовіддано працює задля нашої Перемоги. Один з ефективних способів допомогти ЗСУ – передати автомобіль для військових потреб. Таку потребу нині мають чи не всі військові, тому що виконувати поставлені перед ними завдання, перевозити обладнання, вантажі неможливо без транспортних засобів.

Не залишаються осторонь від проблем військових і жителі села Івангород. Місяць тому ними було розпочато збір коштів на автомобіль для артилеристів, а 20 січня 2023 року авто вже доставлено нашим хлопцям в Херсонську область. Завдяки небайдужим людям, які відгукнулися на збір коштів, вдалося зібрати необхідну суму та організувати поїздку.

Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до цього проєкту, кожному, хто брав участь у зборі коштів, купівлі, ремонті, доставці авто, а також за допомогу з пальним. За кожну гривню, допомогу з продуктами, підтримку та молитву.

Фото без опису

Слова вдячності висловлюються міському голові Миколі Наконечному, приватному підприємцю Валерію Костюку та ГФ ПрАТ «Зернопродукт МХП» за фінансову підтримку.

Окремі слова подяки Альоні та Михайлу Борулі за значну фінансову допомогу та організацію доставки автомобіля з-за кордону в Україну, друзям з-за кордону за надані кошти, жителям села Івангород та знайомим, що не залишились осторонь.

Подяка ГФ «Патріот» за юридичний супровід авто із Фінляндії до передової, Сергію Педченку та його колегам за переобладнання авто та фінансову допомогу.

Фото без опису

Жителі села Івангород постійно збирають кошти, продукти харчування та готують передачі на фронт. Тож окрема подяка господиням Івангородського старостинського округу за приготовлені гостинці, які були передані разом з вісточкою з рідного дому, адже вдалося провідати наших захисників, які зараз знаходяться на Херсонському напрямку.

Велика подяка організаторам цього проєкту, які зуміли все зібрати, закупити та доставити нашим захисникам.

Для наших Героїв важливо знати і відчувати, що ми разом з ними працюємо на Перемогу. Дякуємо всім, хто має добре, небайдуже серце. Нехай добро, яке зроблене Вами, повертається Вам і Вашим родинам сторицею!

Слава Україні!

Героям Слава!