Підготовка до початку опалювального періоду 2022-2023 року.

  • 124


Фото без опису

Відповідно розпорядження виконавчого комітету Христинівської міської ради Черкаської області від 25.05.2022 року №103 «Про підготовку до роботи в осінньо - зимовий період 2022-2023 р. р.» по підпорядкованих відділу освіти, культури, молоді та спорту Христинівської міської ради закладах проводиться підготовка до початку опалювального періоду 2022-2023 року.

На щоденному контролі керівництва та фахівців відділу знаходиться виконання намічених заходів, спрямованих на забезпечення своєчасного початку опалювального сезону та його належного проходження.

Державним професійно-технічним навчальним закладом «Черкаський навчальний центр» в період із 23 по 28 вересня поточного року було організовано та проведено чергове навчання з перевіркою знань 24 операторам газових котелень та машиністам (кочегарам) топочних, 5 відповідальним особам за технічний стан та безпечну експлуатацію систем газопостачання закладів освіти, в знанні безпечних методів та прийомів виконання робіт при обслуговуванні водогрійних котлів  на газоподібному та твердому паливі.