Христинівська громада взяла участь у  першій груповій консультації "Презентація та обговорення факторів інвестиційної привабливості"

  • 142

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Христинівська громада взяла участь у  першій груповій консультації «Презентація та обговорення факторів інвестиційної привабливості», яка відбулася он-лайн, на базі Регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» у Полтавській області. Презентацію провів експерт  Програми «U-LEAD з Європою» Руслан Краплич.

Консультація стала можливою, завдяки тому що, громада була обрана, на конкурсній основі, для консультативної підтримки територіальних громад, яка спрямована на розробку інвестиційного паспорту. Заявку на участь у зазначеному конкурсі було підготовлено головним спеціалістом відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення Аллою Кревсун.

Над розробкою інвестиційного паспорту нашої громади працюють: керуючий справами виконавчого комітету Сергій Киба, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення Іван Рябоконь, головний спеціаліст відділу Алла Кревсун, провідний спеціаліст відділу Анастасія Гуральник.

Сьогодні, обрані громади Черкаської та Полтавської областей, мали можливість презентувати напрацьовані перші розділи інвестиційних паспортів. Кожна громада отримала цінні зауваження та настанови від експертів Програми «U-LEAD з Європою» та від своїх колег з інших громад. Тому, продовжуємо працювати над покращенням документу.