Працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Христинівської міської ради взяли участь у Всеукраїнському вебінарі

  • 149

 

7 вересня 2022 року, напередодні Дня фізичної культури та спорту України, працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Христинівської міської ради Галина Кошель та Лариса Онищенко  взяли участь у Всеукраїнському вебінарі, організованому Всеукраїнською асоціацією об’єднаних територіальних громад. 

На заході презентовано проєкт “Рухайся заради Перемоги України! Ігри мужніх!”, який реалізуватиметься Всеукраїнською асоціацією ОТГ спільно з ФСТ “Колос” за підтримки Міністерства молоді та спорту України та НОК України. Метою проєкту є запровадження рухової активності для жителів територіальних громад України, сприяння виховання здорової нації, готової розвивати економіку та протидіяти військовій агресії.

Також анонсовано створення всеукраїнської вайбер-групи з метою залучення учасників фізкультурно-спортивного руху для якнайшвидшого передавання інформації стосовно змін до законодавства в галузі фізичної культури та спорту, анонсування спортивних змагань тощо.

Фото без опису

Фото без опису