Сирена-ревун

  • 120
 
 
 
 
 
 

 

 

05.09.2022 року на виконання пункту 5, протокольного рішення комісії з питань ТЕБ та НС Христинівської міської ради від 02.09.2022 року №10 відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради передано засіб оповіщення - серену-ревун марки  С – 40, яку придбано в межах комплексної програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту Христинівської територіальної громади, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації НС у мирний час та особливий період на 2021-2025 роки.

  Сирена-ревун буде встановлена на території опорного закладу освіти «Верхняцький ліцей» Христинівської міської ради Черкаської області та сповіщатиме про загрозу  виникнення надзвичайних ситуацій різного рівня населення смт. Верхнячка та прилеглих населених пунктів, що територіально потрапляють в зону звукового сигналу відповідно до технічних характеристик.

Це перший та не останній крок направлений на розширення зони оповіщення про небезпеку пов’язану з виникненням надзвичайних ситуацій різного рівня.