Оголошення про продаж аптеки

  • 223

Фото без опису

На вимогу виконавчого комітету Христинівської міської ради щодо приведення колишньої залізничної аптеки по вул. Сергія Попика, 41 в м. Христинівка, яка займає перший поверх і підвал житлового будинку, до належного стану використання, що не впливає на експлуатацію житлових квартир в будинку, ПАТ «Укрзалізниця», засновником якого є держава в особі Кабінету Міністрів України, шукає зацікавлених осіб у її придбанні.

Загальна площа приміщень аптеки становить 494,2 м2, має 1 головний та 3 технічних зовнішніх входи. Будівля в доброму стані, але потребує заміни віконних блоків та косметичного ремонту внутрішнього опорядження. Аптека вбудована в 4-х поверховий житловий будинок, який розміщений на розі двох вулиць на незначній відстані від КНП «Христинівська багатопрофільна лікарня» та в кварталі п’ятиповерхової житлової забудови міста. На прилеглій території є можливість облаштування автостоянки, тротуару, озеленення та розміщення малих архітектурних форм.

Можлива зміна призначення об’єкту під інше використання в рамках чинного законодавства.

Бажаючих придбати приміщення аптеки №6 по вул. Сергія Попика,41 в м. Христинівка просимо звертатися у відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту виконавчого комітету Христинівської міської ради щодо технічних характеристик об’єкту та безпосередньо до ПАТ «Укрзалізниця», як власника об’єкту щодо умов продажу та його ціни.