Оголошення про проведення громадських слухань щодо перейменування вулиць

  • 856

Фото без опису

На підставі рішень від 26.04.2022 №364 і №365 (додаються) виконавчий комітет Христинівської міської ради повідомляє про проведення громадських слухань щодо перейменування вулиць Калініна і Кірова в селі Осітна Христинівської міської територіальної громади Уманського району Черкаської області з метою їх декомунізації та частини вулиць та провулків в населених пунктах Христинівської міської територіальної громади Уманського району Черкаської області, які мають назви відомих російських діячів та об’єктівз метою їх дерусифікації, для врахування громадських інтересів жителів населеного пункту щодо встановлення нових їх назв.

Всі пропозиції по зміні назв вулиць для узагальнення просимо в письмовому вигляді надавати старостам відповідних населених пунктів або у відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради (м. Христинівка вул. Соборна, 30).

Термін подання пропозицій до 26 травня.

Дата і місце проведення зборів жителів кожного населеного пункту щодо підбиття підсумків піднятих питань буде визначена старостою відповідного населеного пункту не пізніше 07 червня 2022 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису