Оголошення про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту герба та прапора Христинівської міської територіальної громади

  • 232

Фото без опису

Відповідно до статті 22 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету Христинівської міської ради № 363 від 26.04.2022 року «Про призначення громадського слухання з питання затвердження проекту герба та прапора Христинівської міської територіальної громади», Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту герба та прапора Христинівської міської територіальної громади, з’ясування громадської думки та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з даного питання, які відбудуться 7 червня 2022 року о 10:00 за адресою м. Христинівка, вул. Соборна, 30, 3 поверх, зал засідань.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського слухання подаються в письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення на наступну адресу: 20001, Черкаська область, Уманський район, м. Христинівка, вул. Соборна, 30, відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради або на електронну пошту khrystinovka.m.a.rda@ukr.net.

Із наявними проектами герба та прапора Христинівської міської територіальної громади та населених пунктів, які входять до її складу можна ознайомитися у відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради або на офіційному сайті Христинівської міської територіальної громади http://hrystynivska.gromada.org.ua/ в розділі «Оголошення» у світлинах даної публікації ????

Фото без опису

Фото без опису