Оголошення про проведення відкритого конкурсу з перевезення пасажирів

  • 217

Фото без опису

Виконавчий комітет Христинівської міської ради оголошує відкритий конкурс з перевезення пасажирів приміськими автобусними маршрутами загального користування, що проходять у межах території Христинівської міської ТГ по наступних об’єктах:

  1. Об’єкт № 1 – приміські автобусні маршрути загального користування

- № 133 «м. Христинівка – с. Талалаївка», (через с. Мала Севастянівка). Протяжність маршруту 10,2 км. Дні роботи: середа, п’ятниця. Кількість оборотних рейсів – 2;

 

- № 134 «м. Христинівка – с. Івангород», (через с. Мала Севастянівка, поворот с. Вільшанка, с. Сичівка). Протяжність маршруту 20,3 км. Дні роботи: середа, п’ятниця, неділя. Кількість оборотних рейсів – 5.

 

Кількість необхідних автотранспортних засобів для здійснення перевезень 2+1.

 

Режим руху: звичайний.

 

Категорія автобусу: М2, М3. Клас автобусу: А, В, І, ІІ, ІІІ.

  1. Об’єкт № 2 – приміський автобусний маршрут загального користування №122 «м. Христинівка – с. Багачівка» (через смт. Верхнячка). Протяжність маршруту 20,7 км.

Дні роботи: середа. Кількість оборотних рейсів – 2.

 

Кількість необхідних автотранспортних засобів для здійснення перевезень 1+1.

 

Режим руху: звичайний.

 

Категорія автобусу: М2, М3. Клас автобусу: А, В, І, ІІ, ІІІ.

  1. Об’єкт № 3 – приміський автобусний маршрут загального користування №140 «м. Христинівка – с. К. Гребля» (через с. Орадівка, с. Заячківка, с. Ягубець). Протяжність маршруту 31,3 км (22,1 км).

Дні роботи: середа, п’ятниця. Кількість оборотних рейсів – 2.

 

Кількість необхідних автотранспортних засобів для здійснення перевезень 1+1.

 

Режим руху: звичайний.

 

Категорія автобусу: М2, М3. Клас автобусу: А, В, І, ІІ, ІІІ.

 

Основні умови конкурсу та перевезення пасажирів

 

Конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах території Христинівської міської територіальної громади (далі – приміські маршрути). Конкурс проводиться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (зі змінами).

 

Об’єктом конкурсу є перелік приміських автобусних маршрутів загального користування, що додається.

 

Обґрунтована структура парку автобусів, що працюватимуть на приміських автобусних маршрутах загального користування, має відповідати наступним критеріям.

 

Для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів на внутрішньорайонних автобусних маршрутах, згідно з Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженим наказом Міністерства транспорту та зв`язку України від 12.04.2007 № 285, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14.05.2007 за № 499/13766, зі змінами та доповненнями, на приміських маршрутах – автобусів категорій М2 та М3. Клас автобусів на приміських маршрутах – А, В, І, ІІ, ІІІ.

 

Рухомий склад, що пропонується перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на маршрутах, повинен за технічними та екологічними показниками, пасажиромісткістю відповідати вимогам чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту.

 

Перевезення пасажирів на маршрутах здійснюються відповідно до державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення.

 

Для участі у конкурсі з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах території Христинівської міської територіальної громади, перевізник-претендент повинен мати достатню кількість транспортних засобів для виконання перевезень та достатню кількість резервних автобусів, яка відповідно становить 10 відсотків.

 

Автотранспортні засоби, які пропонуються перевізниками-претендентами для резерву, повинні бути не нижче за показниками категорії, класу, комфортності основних автотранспортних засобів, які пропонуються для обслуговування маршруту.

 

Організатор укладає з переможцем конкурсу договір про перевезення пасажирів на п’ять років, а у разі відсутності в нього автотранспортних засобів, що відповідають Умовам – на 1 рік.

 

Перевізники зобов’язані здійснювати пільгові перевезення пасажирів згідно з чинним законодавством.

 

До участі в конкурсі не допускаються автомобільні перевізники, які визначені в пункті 12 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

 

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об’єкт конкурсу документи, визначенні статтею 46 Закону України «Про автомобільний транспорт», за формою згідно з додатками 1-4 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

 

Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою перевізника-претендента з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.

 

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

 

Конверт (пакет) з позначкою № 1 – містить документи для участі в конкурсі;

 

Конверт (пакет) з позначкою № 2 – містить документи з інформацією про те на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент.

 

Документи, що надійшли після встановленого терміну, не приймаються.

 

Плата за участь у конкурсі НЕ ВНОСИТЬСЯ. Натомість, перевізникам необхідно подати до конверту з позначкою № 1, який містить документи для участі у конкурсі, довідки довільної форми з інформацією про те, що перевізником-претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв`язку з відсутністю такої вимоги в відповідному оголошенні про проведення конкурсу.

 

Всі особи, які представляють інтереси перевізника-претендента на конкурсі (окрім керівника) повинні мати з собою довіреність, надану перевізником-претендентом.

 

Документи для участі у конкурсі приймаються від претендентів відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради з дня оголошення за адресою: м. Христинівка, вул. Соборна 30. Останній термін подання документів – 4 травня 2022 року до 16:00.

 

Бланк заяви на участь у конкурсі можна отримати за вищезазначеною адресою.

Конкурс відбудеться 17 травня 2022 року о 10:00, за адресою: м. Христинівка, вул. Соборна 30, в малому залі засідань. Телефон для довідок 6-17-85.