Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

  • 549

Фото без опису

3 лютого 2022 року відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглядалися наступні питання:

  1. Про ситуацію на території Христинівської територіальної громади пов’язаної із виявленими випадками захворювання населення на «COVID-19».
  2. Формування громадських організацій, громадських формувань та територіальної оборони Христинівської міської територіальної громади, інформація про програму «Національний спротив» на 2022-2024 роки.
  3. Розгляд звернення Уманського РУ ГУ ДСНС України в Черкаській області, що стосується:
  • створення комісії для обстеження території ПАТ «Христинівський молокозавод» з метою зняття його з переліку потенційно-небезпечних об’єктів в зв’язку з припиненням діяльності та ліквідацією;
  • проведення технічної інвентаризації протирадіаційного укриття №91128 ПП «Спеценергомаш» для прийняття відповідних рішень щодо можливості використання або виключення з переліку захисних споруд цивільного захисту.
  1. Звернення Христинівського управління ГУ Держпродспоживслужби у Черкаській області щодо стану забезпечення населення якісною та безпечною для здоров’я людини питною водою.
  2. Інформація щодо збільшення кількості пожеж в житловому секторі.

Члени комісії розглянули дані питання, згідно порядку денного, детально обговорили їх та прийняли відповідні рішення.

Протокол додається