Ти зможеш, якщо я зміг!

  • 208

Фото без опису

З метою популяризації здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, в рамках заходу «Ти зможеш, якщо я зміг!», працівниками Христинівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було організовано зустріч для вихованців Христинівської ДЮСШ з христинівчанином спортсменом, майстром спорту України міжнародного класу з армспорту Володимиром Дорошенком в приміщенні ДЮК ФП «Олімп».

Фото без опису

Спілкуючись з юним поколінням спортсмен відзначив, що запорукою успіху в спорті є велике бажання та важка праця. Крім того, Володимир розкрив секрети власного успіху та показав  переваги здорового способу життя. Присутні із захопленням спостерігали за особливостями виконання фізичних вправ та отримали вичерпні і кваліфіковані відповіді на запитання різного роду.

По завершенню заходу всі щиро привітали Володимира з чудовим виступом на Чемпіонаті світу в Бухаресті, побажали успіхів у подальших змаганнях та подякували за знайомство, цікаву зустріч та безліч нових вражень.

Фото без опису