Відбулося засідання комісії служби в справах дітей

  • 277

Фото без опису

30 листопада 2021 року відбулося засідання комісії з прийняття рішень для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Участь в засіданні взяли перший заступник міського голови Володимир Валюк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька, начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк, начальник фінансового управління Микола Невшупа, начальник відділу правового і кадрового забезпечення Віталій Керезь, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення Іван Рябоконь та головний спеціаліст – завідувач сектором надання адміністративних послуг соціального характеру Ірина Трішнікова ЦНАПу.

На засіданні комісії було розглянуто питання щодо надання дозволу на відкриття спеціального рахунку для отримання грошової компенсації для придбання житла особі з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування.

Фото без опису

Начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк ознайомила присутніх із матеріалами справи. Дане питання було детально обговорено.

За результатами засідання членами комісії прийнято рішення надати дозвіл на відкриття даного рахунку.