Активні парки – локації здорової України

  • 199

Фото без опису

Активна спортивна локація запрацювала у Христинівському міському парку культури та відпочинку, у відкритті якої взяв участь міський голова Микола Наконечний.

Мета проєкту «Активні парки – локації здорової України» полягає в тому, щоб зробити спорт доступним для громадян та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

Фото без опису

Та найперше, новітня спортивна локація – це чудове місце для тренувань майбутніх олімпійських чемпіонів. Це присутнім продемонстрували юні кікбоксери Христинівської ДЮСШ під керівництвом свого наставника – Максима Лягоцького. Юнаки й дівчатка середньовікової групи та й зовсім ще малеча взяли участь у веселій руханці та вправно виконували вправи на брусах, турніках та «шведській» стінці разом зі своїм тренером і досвідченими спортсменами, олімпійськими чемпіонами, зірками українського спорту, перейшовши на спеціальний сайт за допомогою QR коду.

Фото без опису

Приємно, що Христинівщина активно долучається до реалізації чудових соціальних ініціатив. Хочеться, щоб цей активний парк приносив як дорослим, так і дітям лише користь, адже спорт – це основа здорового способу життя.

Фото без опису