Відбулося засідання робочої групи з питань протидії домашньому насильству

  • 172

Фото без опису

Відбулося засідання робочої групи з питань невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насилля.

 

З вступним словом до учасників засідання звернувся перший заступник міського голови Володимир Валюк наголосивши, що при плідній співпраці всіх присутніх на засіданні служб та відділів можна звести до мінімуму кількість випадків домашнього насильства в нашій громаді.

 

Крім того Володимир Григорович зазначив про необхідність розроблення проекту соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2025 року для затвердження її на черговій сесії міської ради.

Фото без опису

 

Розроблення проекту Програми доручили начальнику відділення соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КЗ «Центру надання соціальних послуг» Тетяні Маріщак.

Також, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року № 658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі», Тетяну Олександрівну визначили координатором по роботі відповідно до вищевказаної постанови.