Працівників бібліотечної галузі привітали з професійним святом

  • 295

30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек.

Це свято символізує повагу нашого народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки, культури та книги – джерела споконвічної мудрості. І хоча ми живемо в епоху розвитку Інтернету та електроніки – жодна електронна книга не передасть живих вражень від тримання книги в руках.

З цієї нагоди в приміщенні Христинівської Центральної бібліотеки працівників бібліотечних установ громади з професійним святом привітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук та головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Галина Кошель.

У своєму вітальному слові Олег Володимирович зазначив, що бібліотеки завжди були і залишаються символом культури суспільства, взірцем його духовності та побажав всім присутнім міцного здоров’я, добра, творчого завзяття та подальших успіхів у благородній та просвітницькій справі.

До теплих слів привітань долучилася головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Галина Кошель відзначивши, що всупереч розвитку новітніх технологій, бібліотеки залишаються важливим осередком освіченості та духовності. Галина Миколаївна подякувала працівникам бібліотек за збереження історичної та духовної спадщини, висловила подяку всім, хто присвятив своє життя бібліотечній справі та побажала творчої наснаги і вдячних читачів.

Директор Центральної бібліотеки Раїса Шумовська у своєму виступі зробила невеликий екскурс в історію становлення бібліотечної справи та щиросердечно привітала колег з професійним святом.

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек кращих працівників галузі відзначено Грамотами міської ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту.