Відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних силах України

  • 202

Фото без опису

16 вересня 2021 року для безробітних Христинівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості, відбувся  семінар з орієнтації на службу в Збройних силах України за участі представників відділу Уманського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

На початку зустрічі, до присутніх, звернулась провідний фахівець з профорієнтації філії Олена Колісник, яка представила аудиторії  гостей семінару, проінформувала про стан ринку праці, надала інформацію про послуги служби зайнятості та наголосила на перспективі обрання військової служби, як один із методів успішного працевлаштування.

 

Запрошені військові ознайомили учасників семінару з умовами комплектування Збройних сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом, про права військовослужбовців, термін підписання контракту та ін. Крім того були презентовані навчальні заклади України, де можна здобути освіту військового. В своєму виступі тво начальника відділення рекрутингу та призову – майор Рябець акцентував увагу присутніх на умовах проходження військової служби, матеріальному та грошовому забезпеченні військовослужбовців, соціальних пакетах, які включають якісне безкоштовне медичне обслуговування, безкоштовне харчування, щорічні та додаткові відпустки,  та інші соціальні гарантії встановлені законами.

Наприкінці семінару присутні отримали відповіді на запитання, що їх цікавили. Крім цього, вони отримали інформаційні буклети й проспекти, що містять матеріали, орієнтовані на популяризацію служби в лавах української армії. 

Зацікавлені особи запрошені на співбесіду безпосередньо до центру комплектування та соціальної підтримки.