Відбувся традиційний огляд-конкурс аматорських колективів та виконавців

  • 301

Фото без опису

11 червня 2021 року в приміщенні Центру культури та дозвілля Христинівської міської ради відбувся традиційний огляд-конкурс аматорських колективів та виконавців.

Огляд-конкурс – це своєрідне культурно-мистецьке свято, яке проводиться з метою демонстрації творчих досягнень аматорських колективів та виконавців протягом року, покликане зберігати та примножувати українські традиції та популяризувати українське пісенне, хореографічне і театральне мистецтво.

Біля входу до Центру культури всіх містян та гостей зустрічав мелодіями маршів, запальних польок, вальсів та танго дитячий духовий оркестр Великосевастянівського будинку культури.

Фото без опису

Розпочався огляд з параду колективів, який очолили міський голова Микола Наконечний та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук. Очільники громади поклали квіти до Братської могили та меморіального комплексу «Борцям за волю та незалежність України».

Фото без опису

У огляді-конкурсі взяли участь творчі колективи та солісти клубних закладів з селища Верхнячка, сіл Кузьмина Гребля, Розсішки, Веселівка, Зоряне, Осітна, Углуватка, Богачівка, Ботвинівка, Ягубець, Ліщинівка, Заячківка, Пеніжкове, Мала Севастянівка, Сичівка, Шукайвода та Велика Севастянівка.

Фото без опису

Програма огляду складалася з 53 різножанрових номерів, які вражали високою виконавською майстерністю, творчим запалом, додали гарного настрою та творчого натхнення усім присутнім.

Культурні досягнення та традиції нашого краю – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож збереження культурного складу і шанування наших земляків є підставою для гордості та запорукою подальшого культурного розвитку.

Тож хочеться побажати працівникам культури здоров’я, добра, благополуччя, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним та дарує радість творчого натхнення.

Фото без опису