Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

  • 279

Фото без опису

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 11 червня 2021 року в малій залі Будинку рад відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Участь в засіданні взяли перший заступник міського голови Володимир Валюк, начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк, начальник відділу правового і кадрового забезпечення Віталій Керезь, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Ольга Калініна, завідуюча відділом соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КЗ «Центр надання соціальних послуг» Тетяна Маріщак та головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Прокопенко.

Фото без опису

На засіданні комісії були розглянуті питання щодо встановлення днів та годин побачення з дитиною та створення прийомної сім’ї і влаштування на виховання та проживання малолітньої дитини.

Начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк ознайомила присутніх із матеріалами справ. Всі питання були детально обговорені.

За результатами засідання членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Фото без опису