Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

  • 263

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 20 травня 2021 року в малій залі Будинку рад відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Участь в засіданні взяли перший заступник міського голови Володимир Валюк, начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька, начальник відділу правового і кадрового забезпечення Віталій Керезь, завідуюча відділом соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КЗ «Центр надання соціальних послуг» Тетяна Маріщак та староста селища Верхнячка, сіл Вербувата, Багачівка, Мала  Іванівка Олександр Юрій.

На засіданні комісії були розглянуті питання щодо повернення в сім’ю родичів; позбавлення батьківських прав; надання дозволу на укладення договору іпотеки квартири; надання дозволу на вчинення правочину; надання дозволу на укладання договору про поділ спадкового майна.

Начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк ознайомила присутніх із матеріалами справ. Всі питання були детально обговорені.

За результатами засідання членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.