Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

  • 379

17 травня 2021 року під головуванням першого заступника голови Христинівської міської ради Володимира Валюка відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглядалися наступні питання:

  1. Про ситуацію на території Христинівської територіальної громади пов’язаної із виявленими випадками захворювання населення на «COVID-19».
  2. Про розгляд листа від головного інспектора відділу запобіганням надзвичайним ситуаціям Уманського районного Управління Головного Управління ДСНС України у Черкаській області Солодовника А. В. до міського голови Наконечного М. М. щодо недопущення виникнення пожеж в лісових масивах, сільгоспугіддях, охоронних зонах ліній електропередач, газопроводів, смугах відведення автомобільних і залізничних доріг та створення комісії для спільного здійснення профілактичних рейдових перевірок стосовно дотримання громадянами правил пожежної безпеки в екосистемах, із залученням всіх зацікавлених служб, органів влади, установ, підприємств, організацій та депутатського корпусу.

3. Про попередження негативного впливу на умови життєдіяльності та довкілля наслідків застосування пестицидів та агрохімікатів, а також заходи поводження та утилізації непридатних хімічних засобів захисту рослин на території Христинівської територіальної громади.

4. Щодо забезпечення населення Христинівської територіальної громади якісною та безпечною питною водою.

Члени комісії розглянули дані питання, згідно порядку денного, детально обговорили їх та прийняли відповідні рішення.

Протокол додається