В КНП «Христинівська багатопрофільна лікарня» відкрито оновлене терапевтичне відділення

  • 353

Фото без опису

Днями відбулося урочисте відкриття оновленого терапевтичного відділення в КНП «Христинівська багатопрофільна лікарня».

Розділити цю радісну подію разом з працівниками лікарні прибули міський голова Микола Наконечний, перший заступник міського голови Володимир Валюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук та радник міського голови Василь Шеремета.

– Оновлення терапевтичного відділення – це важливий крок задля збереження здоров’я жителів громади. Право на комфортні умови лікування та медичну допомогу мають усі хворі незалежно від віку, статусу та  достатку. Бажаю всім міцного здоров’я, а медичному персоналу – успіхів у вашій непростій роботі, – звернувся до присутніх міський голова Микола Наконечний.

Фото без опису

В свою чергу директор КНП «Христинівська багатопрофільна лікарня» Наталія Махиня подякувала місцевій владі, спонсорам, а також підрядній організації ТОВ «МБП-Тепломережа» та всім, хто своєю щоденною кропіткою працею сприяв якісному виконанню ремонтних робіт та якнайшвидшому відкриттю оновленого терапевтичного відділення.

Традиційно міський голова Микола Наконечний разом із директором КНП «Христинівська багатопрофільна лікарня» Наталією Махинею перерізали червону стрічку. Далі всі присутні мали можливість оглянути приміщення закладу та його матеріально-технічне оснащення.

У відділенні проведено капітальний ремонт частини коридору та 4 палат, де встановлено індивідуальні санвузли та душові з гарячим водопостачанням. Також оновлено стіни, стелю, підлогу, замінено електропроводку та електроосвітлення. Крім того проведено поточний ремонт 8 палат.

Фото без опису

Слід відмітити, що дане приміщення було відновлено за кошти  виділені із Христинівського місцевого бюджету в сумі 974 тис. грн. та кошти власних надходжень лікарні. Загальна вартість капітального ремонту відділення склала 986 тис. грн.