Керівництво міської влади привітали учасників дитячого духового оркестру з новорічними святами

  • 449

Фото без опису

У світі народжуються і живуть люди з різними уподобаннями, характерами, темпераментами, але немає жодної людини, яка би не захоплювалася музикою. Велична музика здатна схвилювати кожного слухача, адже вона лине від самої душі виконавців.

20 січня 2021 року міський голова Микола Наконечний разом з заступником голови міської ради з питань діяльності виконавчих органів Олегом Бричуком привітали дитячий духовий оркестр, під керівництвом художнього керівника Віталія Сверблика, при Великосевастянівському Будинку культури та вручили учасникам оркестру солодкі подарунки з нагоди новорічних і різдвяних свят.

Фото без опису

– Саме завдяки таким людям, як Віталій Іванович та його вихованці живе і процвітає духова музика. Дякую вам, фахівці духового мистецтва, що зберегли і розвиваєте свій прекрасний колектив. Я впевнений, що учасники духового оркестру ще багато років служитимуть українському народу, розвиваючи та поширюючи любов до духової музики, – зазначив Микола Миколайович.

Також міський голова побажав всім міцного здоров’я, миру, добра, щастя, активного відпочинку та бажання продовжувати і надалі займатися улюбленою справою.

Духовий оркестр демонструє високу виконавську культуру, багату динаміку, чистоту звучання та зрілу технічну вправність. Сьогодні у складі колективу – Роман Пацюк, Едуард Шушанян, Андрій Приставський, Іван Осадчий, Павло Задорожній, Ілля Кононов, Дмитро Гущак, Сергій Кирдан, Петро Панасюк, Дмитро Нікуліца, Олександр Моісеєнко, В’ячеслав Зозуля, Дмитро Колокольний та Ярослав Миронюк. Майстерність цього творчого колективу викликає подив і захоплення у всіх, кому пощастило його слухати.

Фото без опису

По завершенню зустрічі учасники оркестру виконали попурі на тему українських маршів, вальс «Пам’ять квітів» та святковий марш.