95 років – це не вік, це багатство!

  • 208

Сьогодні, 26 липня своє славне 95-річчя святкує привітна, доброзичлива та енергійна жителька села Вербувата Лагуткіна Ольга Лаврентіївна.

В цей святковий день зі щирими вітаннями та найкращими побажаннями до Ольги Лаврентіївни завітали староста сіл Верхнячка, Вербувата, Багачівка, Мала  Іванівка Олександр Юрій та директор ФГ Агрофірма «Базис» Володимир Осадчий.

Гості вручили іменинниці подарунки і квіти та побажали їй міцного здоров’я, сімейного затишку, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від рідних і близьких.

Музичні вітання на честь Ольги Лаврентіївни пролунали від аматорського художнього колективу с. Кочубіївка. У їхньому виконанні звучали вітальні пісні, які іменинниця залюбки підспівувала.

Незважаючи на свій поважний вік, ювілярка весела, життєрадісна, бадьора духом та є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню.

Ольга Лаврентіївна була дуже розчулена теплими слова привітань та залюбки запросила всіх привітати її із 100-річним ювілеєм.

Многая літа Вам, Ольго Лаврентіївно, та довгих років життя!