Вакцинація – єдиний шлях до подолання пандемії COVID-19

  • 147

Фото без опису

За інформацією КНП «Христинівський ЦПМСД», станом на 26 липня в Христинівській громаді провакциновано 3163 особи, що є низьким відсотком від загальної кількості населення громади.

Наразі ситуація із захворюваністю на COVID-19 ускладнюється, оскільки Європою ширяться нові штами SARS-CoV-2, які за дослідженнями вчених є більш небезпечними ніж попередні. Тож на сьогодні вакцинація – єдиний шлях до подолання пандемії COVID-19. Всі вакцини, які використовуються в Україні – схвалені ВООЗ для екстреного застосування. Вони безпечні та ефективні.

Не бійтеся та зробіть щеплення від коронавірусу. Нині це головне вкладення у власне майбутнє. Зробити імунізацію може кожен охочий віком від 18 років, просто прийшовши до пункту вакцинації та витративши всього 30-60 хвилин свого часу. Лише навчивши свій організм боротися з вірусом, ми можемо бути впевненими, що хвороба не виявиться сильнішою за нас.

Для того, щоб вакцинуватись від COVID-19 потрібно звернутись до свого сімейного лікаря або до КНП «Христинівський ЦПМСД» за адресою: м. Христинівка, вул. Богдана Хмельницького, 2. Телефон для довідок 6-00-43 або 067-293-27-00.

Усі бажаючі зможуть зробити щеплення для захисту від гострої респіраторної хвороби COVID-19 вакцинами «МОDERNA», виробництва США, COMIRNATY™, виробництва Пфайзер Менюфекчуринг Бельгія НВ, Бельгія, БайоНТек Менюфекчуринг ГмбХ, Німеччина та CoronaVac, виробництва Китай.

За усіма особами, які отримають у Центрі вакцинації першу дозу вакцини від COVID-19 гарантовано буде зарезервовано другу дозу.

При собі потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон.

Вакцинація БЕЗКОШТОВНА!

Після щеплення другою дозою кожен пацієнт (за бажанням) зможе отримати міжнародний сертифікат. Для цього потрібно звернутись до свого сімейного лікаря.

Не зволікайте зі щепленням. Вакцинація від COVID-19 запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує ваше життя та життя ваших рідних і близьких!