Відбулося засідання комісії служби в справах дітей

  • 307

Фото без опису

Відбулася комісія з прийняття рішень для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

 

На засіданні було обговорено питання формування потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету у місцевий бюджет на забезпечення житлом зазначених вище категорій дітей у 2021 році.

 

В ході комісії начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк ознайомила присутніх з порядком виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення.

За результатами проведеної комісії були затверджені списки дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа в кількості 18 осіб вікової категорії 16-23 роки та 26 осіб вікової категорії 23-35 років.