Якісне обслуговування громадян – запорука Всеукраїнського визнання

  • 140

Фото без опису

22 липня 2021 року відбулося урочисте привітання магазину № 253 ТОВ «Фора» із перемогою у Програмі нематеріальної мотивації «ПЕРЕГОНИ НАЙКРАЩИХ» за 2020 рік.

Такі змагання в компанії ТОВ «Фора» проводилися вперше. Серед 260-ти магазинів мережі, саме магазин № 253 ТОВ «Фора» м. Христинівка посів почесне І місце у номінаціях «Кращий магазин IV кварталу» та «Кращий магазин 2020 року».

Привітання відбулося у форматі «TEAM BUILDING» у неформальній обстановці в урочищі «Долинка» за участі безпосереднього керівництва компанії ТОВ «Фора»: куратора ОО Антоніни Кирик, HR-куратора Карини Козел, провідного спеціаліста відділу тренінгів Віктора Костюченка та керуючої магазином № 253 ТОВ «Фора» Руслани Зіневич.

Фото без опису

До вітання долучилися перший заступник міського голови Володимир Валюк та головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Галина Кошель, які подякували команді магазину за плідну співпрацю та побажали успіхів, процвітання, родинного затишку, достатку, тепла та наснаги і надалі продовжувати займати лідерські позиції в якісному обслуговуванні громадян.

Фото без опису