Учні Христинівської школи мистецтв яскраво виступили на Міжнародному фестивалі

  • 453

Учні Христинівської школи мистецтв взяли участь та яскраво заявили про себе на Міжнародному фестивалі-конкурсі талантів «Золотий Грааль», який проходив з 11 по 18 липня 2021 року в місті Кіттен (Болгарія) на базі дитячого табору «Вмєстє».

Така можливість діткам випала коли ансамбль «Теплий вітер» посіли І місце, приймаючи участь в одному з вокальних конкурсів, який проходив у місті Черкаси. Тоді вони вибороли переможне місце та виграли сертифікат зі знижкою на участь в даному фестивалі-конкурсі.  

Дитячі колективи, які приїхали з різних куточків України, і не тільки, демонстрували на фестивалі свою майстерність в різних жанрах: хореографія, вокал та циркове і театральне мистецтво. Серед членів журі – славнозвісні артисти танцю та кіно. Один із найсуворіших – хореограф та член журі відомих телепроектів «Танцюють всі» і «Танці з зірками» Раду Поклітару.

Конкурсний день видався надто спекотним, але це не завадило учасникам проявити себе яскраво. Христинівську школу мистецтв на фестивалі представляли ансамбль «Теплий вітер» та солісти Тетяна Козленко, Ярослава Мазурець, Марія Павлишина, Ульяна Громова та Даша Демчук.

Між конкурсним днем і гала-концертом, де були визначені переможні місця, пройшло три незабутніх та яскравих дні. Діти мали змогу спробувати себе в різних видах мистецтвах, отримати майстер клас від Раду Поклітару, познайомитись з секретами фокусів, зробити подарунки для батьків на заняттях декоративного мистецтва, стати учасниками англійського клубу «English speaking Club» та прийняти участь в різних квестах і пляжній анімації. Крім того діти займалися різними видами спорту та просто насолоджувалися теплим і чистим морем. Але найголовніше це те, що Тетяна Козленко, Марія Павлишина, Ульяна Громова і Даша Демчук стали ведучими випуску новин цього фестивалю. Вони брали інтерв’ю у зіркового журі, учасників та організаторів конкурсу.

Особливі слова хочеться сказати про фінальний день, коли відбувся гала-концерт. Він залишив незабутні враження. 500 учасників співали гімн України, йдучи вулицями болгарського міста Приморське. А особливо приємно, що в цьому прекрасному дійстві приймав участь колектив з нашого рідного міста.

На гала-концерті серед найкращих номерів звучали ансамбль «Теплий вітер» та Демчук Даша, які здобули 1 місце. Також дипломами нагороджені Тетяна Козленко – 2 місце, Ярослава Мазурець – 2 місце, Марія Павлишина – 2 місце та Ульяна Громова – 2 місце.

Ми пишаємося, що наші діти на Міжнародному конкурсі показали такий високий рівень і повернулись додому з безліччю перемог. Тож бажаємо їм подальших творчих успіхів, нових звершень та яскравих виступів.

Особливі слова подяки висловлюються міському голові Миколі Наконечному за підтримку в участі на фестивалі.