Висловлюємо найщиріші співчуття

  • 231

Фото без опису

17 липня 2021 року на 101 році життя перестало битися серце ветерана Другої світової війни, хорошої та чуйної людини – Ераста Івановича Санцевича.

Ераст Санцевич народився 1-го вересня 1920 року в місті Златопіль Кіровоградської області. В роки Великої Вітчизняної війни прийняв участь в обороні міста Севастополь (1941-1942 рр.). За роки війни та праці нагороджений 4-ма орденами, 16-ю медалями, почесний залізничник, ветеран Чорноморського флоту.

Ераст Іванович прожив ці роки достойно. Доля неодноразово випробувала його на міцність, але він гідно витримав всі її іспити. Звільняв від рабства свій рідний народ та народи сусідніх держав під час Другої світової війни, яку пройшов від початку і до самого кінця. У мирному житті зробив багато доброго і корисного та навіть видав збірку віршів «Спогади минулого», де він описував тяжкі роки війни.

У глибокій скорботі схиляємо голови перед пам’яттю Ераста Івановича. Серцем і душею поділяємо біль непоправної втрати з рідними і близькими покійного та висловлюємо найщиріші співчуття.