Яскравий приклад професійного навчання

  • 211

Фото без опису

На сьогодні професія «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж» є досить затребуваною. Попит на робітників цієї професії має тенденцію зростати.

Безробітний Максим Мурзакаєв звернувся до Христинівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості з ціллю пройти професійне навчання за омріяною професією «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж». Ця професія вимагає від робітника оперативної пам’яті, зосередженості та стійкості уваги, наявності просторової уяви та практичного мислення. За порадою фахівця служби зайнятості безробітний пройшов професійне тестування та профвідбір на виявлення вищезазначених якостей і зрештою йому було рекомендовано навчання за цією професією.

На початку червня Максим став слухачем Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Впродовж 5 місяців безробітний буде освоювати теоретичні знання та практичні вміння за професією, яка на сьогодні є актуальною на ринку праці.

Після завершення навчання на Максима чекає працевлаштування до дружнього колективу ФГ «Голден», яке є надійним партнером районної служби зайнятості впродовж багатьох років.