Оголошення про початок громадських слухань

  • 163

Фото без опису

Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту «Детального плану території частини кварталу м. Христинівка в межах вулиць Першотравнева – Ярослава Мудрого – Святотроїцька, з метою зміни призначення земельної ділянки приватної власності з для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,1000 га і земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, площею 0,0273 га, по вул. Першотравнева, 62 в м. Христинівка, Уманського району, Черкаської області на для обслуговування будівель торгівлі та розміщення на них тимчасових торгових павільйонів», з метою забудови земельної ділянки тимчасовими спорудами для здійснення підприємницької діяльності.

  1. Мета заходу – врахування громадських інтересів жителів прилеглої території та населеного пункту;
  2. Площа проектування 0,1273 га;
  3. Замовник – Виконавчий комітет Христинівської міської ради, розробник – ФОП «Прищепов В.О.»;
  4. Підстава для розроблення: рішення Христинівської міської ради від 11.03.2021 №6-31-VIII «Про розроблення детального плану частини кварталу м. Христинівка в межах вулиць Першотравнева – В. Чорновола – Ярослава Мудрого – Святотроїцька»;
  5. Інформаційні заходи – графічні матеріали розміщено на сайті Христинівської міської ради;
  6. Місце для ознайомлення – відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради (м. Христинівка вул. Соборна, 30).

Термін подання пропозицій – з 23.06.2021 до 23.07.2021.

Пояснювальна записка