Послуги з професійного навчання

  • 186

Фото без опису

В умовах ринкової економіки якість професійного навчання є важливим фактором забезпечення ефективної політики зайнятості населення. Успішність працевлаштування, або підприємницької діяльності в основному, визначається якістю професійної підготовки. Система професійного навчання населення є дієвим заходом для підвищення конкурентоспроможності, працевлаштування, самозайнятості та зниження рівня безробіття.

Якщо Ви:

  • втратили роботу, або Ваша професія (спеціальність) не затребувана на ринку праці?
  • не маєте професії і тому не можете працевлаштуватися?

Христинівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості пропонує своїм клієнтам послуги з професійного навчання.

 

За сприяння служби зайнятості Ви зможете:

 

- пройти професійну підготовку та перепідготовку за робітничими професіями;

 

- здійснити підвищення кваліфікації, як робітник чи спеціаліст, зокрема, пройти стажування безпосередньо на виробництві;

 

- змінити спеціалізацію, якщо Ви маєте вищу освіту.

 

Професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

 

Зокрема, у ІI кварталі 2021 року проводиться комплектація груп за наступними професіями: швачка, адміністратор, кухар, штукатур, електрогазозварник, оператор котельні, контролер-касир, продавець непродовольчих товарів, фрезерувальник та ін.

За довідками звертайтесь до Христинівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м. Христинівка, вул. Соборна, буд. 97 або за тел.: 6-02-60; 6-02-93.