Оголошення про початок громадських слухань

  • 120

Фото без опису

Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту «Детального плану частини кварталу житлової та громадської забудови в межах вулиць Соборності – Миру, з метою зміни призначення частини земельної ділянки приватної власності по вул. Соборності, 58 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та будівництва на ній магазину продовольчих товарів с. Розсішки Христинівської територіальної громади, Уманського району, Черкаської області» з метою будівництва магазину продовольчих товарів на земельній ділянці приватної власності Даценко Катерини Василівни та зміни її призначення під визначений об’єкт.

  1. Мета заходу – врахування громадських інтересів жителів прилеглої території та населеного пункту;
  2. Площа проектування 0,6000 га;
  3. Замовник – Виконавчий комітет Христинівської міської ради, розробник – ФОП «Прищепов В.О.»;
  4. Підстава для розроблення: рішення Христинівської міської ради від 11.03.2021 №6-29-VIII «Про розроблення детального плану частини кварталу с. Розсішки в межах вулиць Соборності-Миру».
  5. Інформаційні заходи – графічні матеріали розміщено на сайті Христинівської міської ради.
  6. Місце для ознайомлення – відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради (м. Христинівка вул. Соборна, 30).

Термін подання пропозицій – з 11.06.2021 до 11.07.2021.

Пояснювальна записка