Відбувся футбольний турнір присвячений пам’яті Олександра Свиридовського

  • 367

Фото без опису

29 травня 2021 року на стадіоні в парку ім. Т.Г. Шевченка вперше відбувся турнір з футболу присвячений пам’яті нашого земляка, христинівчанина Олександра Свиридовського. Олександр Іванович був спортсменом, котрий не просто грав у футбол, а дуже його любив.

Фото без опису

Участь в турнірі взяли 6 команд Христинівської територіальної громади: МФК «Христинівка» – м. Христинівка, «Велика Севастянівка» – с. Велика Севастянівка, «Еней» – с. Кузьмина Гребля, «Верхнячка» – смт. Верхнячка, «Обрій-1» – с. Талалаївка та «Обрій-2» – с. Талалаївка.

На початку змагань до всіх присутніх звернувся міський голова Микола Наконечний, який зазначив: «Дуже приємно, що проводяться такі турніри. Без пам’яті, яка в нас є, не буде майбутнього. Ми маємо розповідати наступним поколінням, які в нас були здобутки, хто як грав і чого досяг. Олександр Свиридовський був спортсменом, який жив футболом». По завершенню свого виступу очільник громади побажав усім гравцям вдалих стартів, легкості та перемоги.

Команди показали відмінну майстерність, напружену боротьбу та жагу до перемоги. Гра була цікавою, гострою та непередбачуваною.

Фото без опису

За результатами турніру призові місця розподілились наступним чином: 1 місце посіла команда МФК «Христинівка», 2 місце – «Верхнячка», 3 місце – «Обрій-1».

Команди-переможці та призери змагань нагороджені кубками та медалями.

Фото без опису

Також індивідуальні нагороди в номінації «Кращий гравець» отримали:

Павло Руденко – команда МФК «Христинівка»;

Іван Лантух – команда «Велика Севастянівка»;

Олександр Галак – команда «Еней»;

Дмитро Діянчук – команда «Верхнячка»;

Владислав Базалук – команда «Обрій-1»;

Василь Гаркавенко – команда «Обрій-2».

Фото без опису