Відбувся Чемпіонат України з грепплінгу та панкратіону

  • 198

Фото без опису

21-23 квітня 2021 року в місті Кропивницький відбувся Чемпіонат України з грепплінгу та панкратіону серед дітей 2007-2011 р. н.

Участь в змаганнях взяли понад 1000 учасників. Нашу громаду на чемпіонаті представляли 8 вихованців Христинівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» під керівництвом тренера Олександра Ковпака. Це Михайло Маковійчук, Даніл Борейко, Анастасія Цовбун, Даніл Тищенко, Максим Мельник, Максим Горбатюк, Костянтин Балазюк та Антон Федоренко.

Кубком, медаллю та дипломом за 1 місце нагороджена Анастасія Цовбун, яка увійшла в збірну України по грепплінгу та готується до участі в Чемпіонаті світу з даного виду спорту.

Тренер Христинівського Чемпіонаті світу з даного виду спорту МЦФЗН «Спорт для всіх» Олександр Ковпак разом з батьками та дітьми висловлюють щиру подяку міському голові Миколі Наконечному та всім хто долучився до організації даної поїздки.

Тож бажаємо нашим юним спортсменам не зупинятися на досягненому, впевнено йти вперед та завжди досягати поставлених цілей.