Робочий візит очільника регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» до Христинівської територіальної громади

  • 627

Фото без опису

Сьогодні очільник регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» Сергій Нікулін з робочим візитом відвідав Христинівську територіальну громаду.

В робочій зустрічі взяли участь міський голова Микола Наконечний, перший заступник міського голови Володимир Валюк, т. в. о. начальника Уманського районного управління поліції Вадим Матвійчук та начальник ВПД №3 Євген Вієцький.

Зустріч відбулася в рамках конструктивного діалогу, на якій обговорювались питання щодо роботи та збереження всіх підприємств відокремленого підрозділу Христинівської станції РФ «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця», подальшої співпраці регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» з Христинівською територіальною громадою, підвищення заробітної плати працівників Христинівського залізничного вузла, запобігання та припинення правопорушень, виявлення і розкриття злочинів скоєних на об’єктах залізничного транспорту та збереження майна залізничної інфраструктури на території Христинівського залізничного вузла.

Фото без опису

Сергій Нікулін наголосив на тому, що скорочення робочих місць допущено не буде.

– В свою чергу Христинівська територіальна громада забезпечить оплату проїзду пільгових категорій громадян в повному обсязі. Відповідно до бюджету Христинівської міської ради на відшкодування проїзду пільгових категорій громадян на 2021 рік виділено кошти в сумі 300 тис. грн. На сьогоднішній день РФ «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» відшкодовано кошти в сумі 36,4 тис. грн., – зазначив міський голова Микола Наконечний.

Крім того, т. в. о. начальника Уманського районного управління поліції Вадим Матвійчук наголосив на тому, що встановлення камер відеоспостереження на території залізничної станції м. Христинівка дозволить поліцейським оперативно запобігти правопорушенням.