Результати діяльності комісії з перевірки роботи очисних споруд

  • 208

Фото без опису

В зв’язку з численними зверненнями жителів мікрорайону «Дубінка» м. Христинівка щодо вивчення питання можливої екологічної небезпеки по локальних очисних спорудах мікрорайону, Розпорядженням міського голови від 15.03.2021 року створено комісію по перевірці та обстеженню роботи даних локальних очисних споруд.

До складу комісії увійшли заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Михайло Кальніцький, начальник Христинівського ВУЖКГ Валерій Громов, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення Іван Рябоконь, спеціаліст відділу правового та кадрового забезпечення Олександр Швець та депутати міської ради Світлана Кириленко, Микола Плужник, Олександр Юрков та Руслан Шевчук.

14 квітня 2021 року члени комісії здійснили робочий візит до місця розташування очисних споруд для того щоб спільно з жителями мікрорайону оглянути стан справ.

Фото без опису

Під час зустрічі від мешканців мікрорайону надійшли пропозиції щодо усунення порушень, які існують на їхню думку при роботі вказаних очисних споруд.

За результатами робочого візиту, членами комісії прийнято рішення вирішити питання щодо будівництва додаткового фільтраційного поля та запросити Державного екологічного інспектора центрального округу по Черкаській та Полтавській областях для визначення об’єму робіт, які необхідно виконати з метою усунення наявних порушень.

Фото без опису