Увага, конкурс!

  • 874

Фото без опису

Виконавчий комітет Христинівської міської ради оголошує відкритий конкурс з перевезення пасажирів приміськими автобусними маршрутами загального користування, що проходять у межах території Христинівської територіальної громади по наступних об’єктах (конкурс оголошений в газеті «Трибуна Хлібороба» від 08.04.2021 № 15).

  1. Об’єкт № 1 – приміський автобусний маршрут загального користування № 122 «м. Христинівка – с. Богачівка» (через смт. Верхнячка). Протяжність маршруту 20,7 км.

Дні роботи: середа, п’ятниця, неділя. Кількість оборотних рейсів – 2.

Кількість необхідних автотранспортних засобів для здійснення перевезень 1+1.

Режим руху: звичайний.

Категорія автобусу: М2, М3. Клас автобусу: А, В, І, ІІ, ІІІ.

  1. Об’єкт № 2 – приміський автобусний маршрут загального користування № 129 «м. Христинівка – с. Веселівка» (через с. Розсішки). Протяжність маршруту 15,2 км.

Дні роботи: середа, п’ятниця, неділя. Кількість оборотних рейсів – 2.

Кількість необхідних автотранспортних засобів для здійснення перевезень 1+1.

Режим руху: звичайний.

Категорія автобусу: М2, М3. Клас автобусу: А, В, І, ІІ, ІІІ.

 

Основні умови конкурсу та перевезення пасажирів:

 

Конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Христинівської територіальної громади (далі – приміські маршрути). Конкурс проводиться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (зі змінами).

 

Об’єктом конкурсу є перелік приміських автобусних маршрутів загального користування, що додається.

 

Обґрунтована структура парку автобусів, що працюватимуть на приміських автобусних маршрутах загального користування, має відповідати таким критеріям:

 

Для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів на внутрішньорайонних автобусних маршрутах, згідно з Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженим наказом Міністерства транспорту та зв`язку України від 12.04.2007 № 285, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14.05.2007 за № 499/13766, зі змінами та доповненнями, на приміських маршрутах – автобусів категорій М2 та М3. Клас автобусів на приміських маршрутах – А,В,І,ІІ,ІІІ.

 

Рухомий склад, що пропонується перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на маршрутах, повинен за технічними та екологічними показниками, пасажиромісткістю відповідати вимогам чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту.

 

Перевезення пасажирів на маршрутах здійснюються відповідно до державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення.

 

Для участі у конкурсі з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах території Христинівської територіальної громади, перевізник-претендент повинен мати достатню кількість транспортних засобів для виконання перевезень та достатню кількість резервних автобусів, яка відповідно становить 10 відсотків.

 

Автотранспортні засоби, які пропонуються перевізниками-претендентами для резерву, повинні бути не нижче за показниками категорії, класу, комфортності основних автотранспортних засобів, які пропонуються для обслуговування маршруту.

 

Організатор укладає з переможцем конкурсу договір про перевезення пасажирів на п’ять років, а у разі відсутності в нього автотранспортних засобів, що відповідають Умовам – на 1 рік.

 

Перевізники зобов’язані здійснювати пільгові перевезення пасажирів згідно з чинним законодавством.

До участі в конкурсі не допускаються автомобільні перевізники, які визначені в пункті 12 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

 

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об’єкт конкурсу документи, визначенні статтею 46 Закону України «Про автомобільний транспорт», за формою згідно з додатками 1-4 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

 

Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою перевізника-претендента з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.

 

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

 

Конверт (пакет) з позначкою № 1 – містить документи для участі в конкурсі;

 

Конверт (пакет) з позначкою № 2 – містить документи з інформацією про те на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент.

 

Документи, що надійшли після встановленого терміну, не приймаються.

 

Плата за участь у конкурсі НЕ ВНОСИТЬСЯ. Натомість, перевізникам необхідно подати до конверту з позначкою № 1, який містить документи для участі у конкурсі, довідки довільної форми з інформацією про те, що перевізником-претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв`язку з відсутністю такої вимоги в відповідному оголошенні про проведення конкурсу.

 

Всі особи, які представляють інтереси перевізника-претендента на конкурсі (окрім керівника) повинні мати з собою довіреність, надану перевізником-претендентом.

 

Документи для участі у конкурсі приймаються від претендентів відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради з дня оголошення за адресою: м. Христинівка, вул. Соборна 30. Останній термін подання документів – 27.04.2021 року до 16 год. 00 хв.

 

Бланк заяви на участь у конкурсі можна отримати за вищезазначеною адресою.

Конкурс відбудеться 11.05.2021 року о 10 год. 00 хв., за адресою: м. Христинівка, вул. Соборна 30, в малому залі засідань. Телефон для довідок 6-17-85.