Співпраця служби зайнятості та сектору з питань пробації

  • 162

Фото без опису

На даний час надзвичайно гострою є проблема працевлаштування осіб, засуджених за злочини до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

Саме тому 7 квітня, на запрошення керівника Христинівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області Максима Галкіна, фахівці Христинівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості провели зустріч із спеціалістами Центру пробації, на якій обговорювались питання реєстрації в службі зайнятості підоблікових осіб та надання послуг, що надаються громадянам у разі звернення до служби зайнятості.

Крім того, фахівець з профорієнтації  Олена Колісник поспілкувалась з особами, що перебувають на обліку в Центрі пробації, з’ясувала причини, що заважають знайти роботу та надала поради щодо шляхів досягнення життєвих цілей та побудови професійної кар’єри.

Важливо зазначити, що основна мета роботи з даною категорією громадян – пробудити інтерес до своєї особистості та власних позитивних якостей, а також задуматись про власне життя та майбутнє.