Робочий візит до населених пунктів територіальної громади

  • 762

Фото без опису

З метою ознайомлення з проблемними питаннями населених пунктів територіальної громади, міський голова Микола Наконечний, перший заступник міського голови Володимир Валюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Михайло Кальніцький, начальник відділу земельних ресурсів, агропромислового розвитку та екології Олександр Кошель, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення Іван Рябоконь, начальник відділу правового і кадрового забезпечення Віталій Керезь та радник міського голови Василь Шеремета здійснили робочий візит до сіл Велика Севастянівка, Шукайвода, Вікторівка та Івангород.

Фото без опису

В ході робочої зустрічі керівництво громади ознайомилися з низкою об’єктів, що розташовані на території даних населених пунктів. Зокрема, присутні відвідали навчальні заклади, бібліотеки, ФАПи та оглянули благоустрій населених пунктів, стан доріг і гідротехнічних споруд.

За результатами робочого візиту керівники громади та посадові особи Христинівської міської ради разом із старостами даних сіл обговорили важливі питання подальшого розвитку населених пунктів, окреслили проблемні аспекти їх роботи, по результатам чого були дані доручення відповідним управлінням, відділам та службам по належному виконанню поставлених завдань.

Фото без опису

По завершенню зустрічі міський голова Микола Наконечний відзначив, що такі робочі поїздки практикуватимуться й надалі. Вони дають можливість на власні очі оцінити стан справ у різних галузях господарства, дізнатися про основні проблемні питання, сформувати перелік об’єктів, які потребують першочергової підтримки влади громади.

Фото без опису