Відбулося урочисте відкриття новозбудованого «АТБ-маркет»

  • 3367

Фото без опису

Сьогодні, 6 квітня 2021 року, в нашому місті відбулося урочисте відкриття новозбудованого магазину національної торгівельної мережі АТБ.

Участь у відкритті магазину взяли керівництво Христинівської територіальної громади. Міський голова Микола Наконечний подякував керівництву компанії АТБ за вкладені інвестиції у матеріально-технічну базу об’єкту торгівлі, благоустрій прилеглої території та створені 45 робочих місць. Завдяки наявності такого об’єкту торгівлі в місті, жителі громади мають широкий асортимент продовольчих товарів.

Після урочистого відкриття всі присутні мали можливість придбати різноманітні товари та розглянути весь асортимент магазину. Пройшовши до торгівельної зали, відвідувачі пересвідчилися, що для обслуговування клієнтів в магазині створені належні умови, які можуть слугувати прикладом для інших об’єктів торгівлі.

Фото без опису

У фойє магазину встановлені дві камери схову із понад п’ятдесятьма нішами для тимчасового зберігання особистих речей покупців. Візків та кошиків, що полегшують здійснювати покупки відвідувачам крамниці, тут також вдосталь.

Кожен житель Христинівщини знайде тут все необхідне: свіжі овочі та фрукти, власна випічка, бакалія, м’ясо та м’ясні делікатеси, риба та морепродукти, заморожені продукти, кондитерські вироби, дитяче харчування, побутова хімія, товари для дому, товари для тварин, канцелярські товари, товари власних брендів та багато іншого. Загалом асортимент магазину складає понад 8 000 найменувань товарів. АТБ-маркет налічує шість кас. Також в магазині є відділ «Власна кав’ярня», який працює у форматі «Кава з собою».

Магазин АТБ працюватиме цілодобово, без перерви на обід, за адресою вул. Першотравнева, 23/46.

Фото без опису

Про компанію

«АТБ-маркет» – найбільша торговельна мережа України, що динамічно розвивається. Компанія «АТБ-маркет» була заснована в 1993 році, коли магазини фірми «Агротехбізнес» поклали початок становленню мережі дискаунтерів «АТБ». Вже в 2000-х роках мережа «АТБ» вперше в Україні впроваджує нову систему самообслуговування у форматі «диска унтер». (Дискаунтер – магазин з широким асортиментом товарів за оптовими цінами).

За чверть століття підприємство виросло у найбільшу роздрібну мережу національного масштабу, понад тисячу його магазинів розміщені у 279 населених пунктах усіх областей України. Асортимент магазинів «АТБ» складає більш ніж 3500 товарів, з яких більше 1000 представляють власні торгові марки.

Фото без опису