До проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою у 2021 році

  • 244

Фото без опису

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 № 777-р нагадуємо про необхідність проведення у квітні-травні 2021 року щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою.

Разом з тим, на сьогодні підпунктом 6 пункту 10 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) передбачено, що на території України на період дії карантину забороняється проведення масових (культурних, у тому числі концертів, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних тощо) заходів за участю більш як 20 осіб (у разі проведення заходів з кількістю учасників до 20 осіб організатор забезпечує дотримання між учасниками фізичної дистанції не менш як 1,5 метра).

Запрошуємо всіх жителів громади, депутатів, керівників і працівників підприємств, установ і організацій, незалежно від форми власності, а також гостей громади взяти активну участь в проведенні Дня благоустрою та долучитися до приведення в належний стан територій місць проживання та загального використання прибудинкових територій, вулиць, доріг, зупинок автотранспорту, парків, скверів, стадіонів, дитячих спортивних майданчиків, обелісків, братських могил, кладовищ і т.п.

Крім того, наголошуємо про необхідність враховувати санітарно-епідеміологічну ситуацію у регіоні в цілому, чинні протиепідемічні обмеження, встановлені нормативно-правовими актами Уряду України.