Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

  • 531

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 26 березня 2021 року в малій залі Будинку рад відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Участь в засіданні взяли перший заступник міського голови Володимир Валюк, начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька, начальник відділу правового і кадрового забезпечення Віталій Керезь, завідуюча відділом соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КЗ «Центр надання соціальних послуг» Тетяна Гайдай та дільничний офіцер поліції ВПД №3 Уманського РУП Сергій Савченко.

На засіданні комісії були розглянуті питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав; надання дозволу на дарування частки будинку; надання дозволу на дарування частки квартири; надання дозволу на дарування будинку та земельної ділянки; надання дозволу на поділ спадкового майна.

Начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк ознайомила присутніх із матеріалами справ. Всі питання були детально обговорені.

За результатами засідання членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.