Засідання клубу «Молодь – майбутнє України»

  • 181

Фото без опису

Жінка…Чарівна, ніжна, тендітна. Про неї співають пісні, складають вірші. Її вивчають, але все одно вона завжди залишається загадкою. Природа наділила жінку особливою силою. Ця сила незрима, тонка та лагідна, але водночас велика та стихійна. Жінка є уособленням всього прекрасного, що ми зараз маємо.

 

А якою ж має бути сучасна жінка, як визначити свої сильні сторони, підвищити самооцінку та впевненість – це ті питання, на які мали можливість отримати відповідь безробітні жінки, запрошені напередодні свята 8 Березня на засідання клубу «Молодь – майбутнє України», який провела провідний фахівець з профорієнтації Христинівської районної філії Черкаського ОЦЗ Олена Колісник. На зустрічі із жінками вона звернула увагу на те, що запорукою успіху в житті є розум, цілеспрямованість, вміння відповідати за свої справи та слова, а також особисті якості, знання, вміння та навички. Учасниці заходу брали активну участь у вправах «Моє ім’я – це я», «Три правди про себе», «Я керую своїми страхами», «Пріоритетна мішень», відпрацьовували ефективні навики самопрезентації та емоційно обговорювали проблемні питання щодо самореалізації, зайнятості та працевлаштування жінок у сучасному світі.

Наприкінці заходу жінки в інтерактивній вправі скомпонували загальну «Квітку щастя» та зазначили, що зустріч сприяла підвищенню самооцінки, розкриттю себе та розширенню уявлень про особисті переваги на ринку праці.